OVER MEIJER WONEN

Meijer Wonen, opgericht in 1913 door Steven Meijer, waar inmiddels de 4e generatie Meijer haar toetrede heeft gedaan.  Het familiebedrijf heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan en levert zowel nationaal als internationaal, met een deskundig team, top producten af. Wij verzorgen voor u het gehele traject van idee tot daadwerkelijk genieten van uw nieuwe interieur.

Op de woonboulevard te Zwolle hebben wij een showroom met 2600 vierkante meter designmeubelen van de meest uiteenlopende top designers en fabrikanten.  Een deskundig team staat gereed om u persoonlijk te adviseren. Zo nodig met 3D tekeningen en kleurcollages. Tevens vind u bij Meijer Wonen een grote collectie verlichting. Ingo Maurer, Artemide en Foscarini zijn slechts een kleine greep uit de grote collectie lampen die wij voeren. Uiteraard kunnen wij een gedegen lichtplan voor u maken.

Kortom, voor uw interieur slaagt u bij Meijer Wonen!

Meijer wonen 4e generatie

 

Meijer Wonen, opgericht in 1913 door Steven Meijer, met de eerste vestiging in Heerde. In 1970 werd de tweede vestiging geopend in Zwolle in de Sassenstraat. Deze vestiging is verhuisd in 1993 naar de woonboulevard in Zwolle.

Op de woonboulevard in Zwolle hebben we een showroom van ruim 2600 vierkante meter, verdeeld over 3 etages, met top-design. Merken als B&B Italia, Leolux, Gelderland, Artifort, Design on Stock, Cassina, Vitra, Artemide, Floss en nog veel meer top producten.

Met een kundig en enthousiast team helpen wij u graag met het samenstellen van een mooi interieur. Van Maastricht tot Groningen en van Amsterdam tot Hengelo, onze meubels worden geleverd door heel Nederland. En zelf daarbuiten, Belgie, Frankrijk, Zwitserland en Denemarken......

Meijer Wonen is overal!

En nu is de vierde generatie aan de beurt. Rob en Lisette Meijer is het vak "met de paplepel ingegoten". Broer en zus bepalen nu de koers van het bedrijf. Maar de produkten, de service, het enthousiasme maar vooral het vertrouwde zal altijd blijven!

Kortom, voor uw interieur slaagt u bij Meijer Wonen!